Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szövet lámpák – letisztult, modern és elegáns

Szövet lámpák – letisztult, modern és elegáns

Amikor kialakítjuk a lakásunk belső megjelenését, akkor a színek mellett a fényes vagy éppen a matt textúráknak is nagy szerepe van. Kínálatunkban olyan letisztult stílusú lámpákat is találhat, melyek a mai trendeknek megfelelnek, ugyanakkor természetes textil ernyős megjelenésével kellemes hatást keltenek otthonában. Több színárnyalatot megtalálhat, melyek egyszerűbb, letisztult formákban jelennek meg kínálatunkban. A textil ernyővel rendelkező lámpák barátságos légkört teremtenek otthonunk, emellett a mai modern stílusú lakásokba is kiválóan beleillenek..

Egyszerű, mégis trendi formavilágú függesztékeket, mennyezeti és asztali lámpákat is tudunk ajánlani minden kedves vásárlónknak.

Amennyiben azonban szeretne egy olyan szövetanyagból készült lámpaernyővel rendelkező lámpát, amely kicsit elszakad a jól megszokott egyszerű pasztell színektől, úgy arra is tudunk több megoldást. Mit szólna, ha ajánlanánk Önnek egy modern szövet lámpát, mely egy kicsit fényes külsővel és arany vagy ezüst belső bevonatukkal teszik elegánssá a szövet lámpaernyős lámpák megjelenését. Ismerje hát meg az Eglo lámpagyártó egyik ilyen lámpacsaládját, a Maserlo családot. Klikk ide a kínálatért! Szerintünk tetszeni fog!

Amennyiben azonban mégis inkább a letisztult és kicsit klasszikusnak mondható lámpák nyernék el tetszését, úgy javasoljuk, hogy nézze meg a kiváló Belga lámpagyártó, a Lucide gyártó Campagne családját. Már a neve is elegáns, nemhogy a megjelenése. Ha ilyen lámpát keresne, akkor javasoljuk, hogy nézze meg kínálatunkban a Campagne lámpákat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Eglo lámpák

Keresés