Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Miért jó a fényerő szabályozás?

Miért jó a fényerő szabályozás?

Miért jó a fényerő szabályozás?

A világítás szerepe általában az, hogy ne legyen sötét.

Miért jó a fényerő szabályozás?

A világítás szerepe általában az, hogy ne legyen sötét. Ennek érdekében, amikor lemegy a nap, vagy a redőny, a kapcsolóhoz nyúlunk. Volt sötét, nincs sötét! „És lőn világosság!” Sötétből világos, világos sötét. De van ám a kettő közt átmenet is! Erre szolgál a fényerő szabályozás.

A fényerő szabályozás nem öncélú dolog, amivel a gyerek jól elszórakozhat. Ellenkezőleg! Van neki négy barátságos funkciója is:

1. Különleges hangulatot teremt: hazatérünk egy húzós nap végén, és egy porcikánk se kívánja, hogy maxi gázon „égjen” a lámpa, nemá’, hogy kiégjen az agyunk! Fogjuk hát, és óvatosan megszabályozzuk a lámpánkat. A nyugtató félhomály azonban nem csak ránk van ám remek hatással, hanem partnerünkre is! Egyedül szabályozás: pihenés, társas szabályozás: romantika.

2. Gazdaságos: a LED technológia már alapból takarékos, azzal, hogy a fényerőt szabályozzuk, vagyis nem megy maximumon a világítás, kevesebb áramot fogyasztunk, és többet spórolunk.

3. Ha van neki távirányítója, még csak fel sem kell állnunk a fotelből, kanapéról, franciaágyról, úgy szabályozhatjuk a fényerőt.

4. Ha LED szalagot választunk, nem csak a fényerőt tudjuk szabályozni,hanem akár a színét is (már, amennyiben színváltós LED szalagot vásárolunk, persze!)

Keresés