Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mennyezet lámpák

A mennyezetlámpák jó szolgálatot tehetnek, a kis belmagasságú terekben csekély belógással látják el a rájuk bízott feladatot. A mennyezeti lámpák kellemesen bevilágítják majd a teret, ezzel egyenletes fényt biztosítva a helyiségnek. A méretet és teljesítményt is érdemes nézni a mennyezeti lámpa kiválasztásakor. 

Rendezés:
Cikkszám: NOW-1513
29.490 Ft
Raktáron (üzletünkben elérhető)

EGLO mennyezeti lámpa bármely lakberendezési stílushoz

Fontosnak tartja, hogy otthona minden tekintetben kényelmét szolgálja? Szeretné, ha az otthon töltött időt igényes környezetben tölthetné? Sokan kizárólag a bútorok helyes megválasztására figyelnek oda, pedig a lényeg sokszor éppen a részletekben rejlik. Nem mindegy, milyen kiegészítőket, lakástextíliákat helyezünk el a lakásban, mint ahogyan a világításra is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Alapvetően elmondhatjuk, hogy napjainkban a lámpák egészen más szerepet töltenek be, mint egykoron. A konkrét funkcionáláson túl az esztétikus megjelenés sem elhanyagolható, s e területen az EGLO mennyezeti lámpa már számtalanszor bizonyított. Bármely évszakban adódhatnak olyan időszakok, amikor szükségessé válik a belső fényviszonyok megteremtése érdekében a lámpák, csillárok használata.

Erre a késő ősztől induló hónapokban még inkább szükség lehet, hiszen nem ritka, hogy már délután négykor sötét van a lakásban. Az EGLO mennyezeti lámpa az egész helyiséget fénybe borítja, így nincs is szükség kiegészítő világítás használatára. Ez persze nem azt jelenti, hogy feleslegesek lennének a hangulatvilágítás terén használatos darabok. Ma már az állólámpák, olvasólámpák, falikarok és a süllyesztett világítás is az otthonok szerves részét képezik. Nem véletlen, hogy minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk a webáruházunk kínálatában. Az EGLO mennyezeti lámpa családjában mindenki megtalálhatja az ízlésének, pénztárcájának és a lakberendezési irányzatnak megfelelő darabokat.

Keresés