Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mennyezet lámpák

A mennyezetlámpák jó szolgálatot tehetnek, a kis belmagasságú terekben csekély belógással látják el a rájuk bízott feladatot. A mennyezeti lámpák kellemesen bevilágítják majd a teret, ezzel egyenletes fényt biztosítva a helyiségnek. A méretet és teljesítményt is érdemes nézni a mennyezeti lámpa kiválasztásakor. 

Rendezés:
Cikkszám: PRE-45018K
1.990 Ft
Raktáron (üzletünkben elérhető)
Cikkszám: PRE-45055K
2.190 Ft
Raktáron (üzletünkben elérhető)
Cikkszám: SMA-05-681
2.620 Ft
Raktáron (üzletünkben elérhető)
Cikkszám: LUC-08109/01/30
3.395 Ft
Rendelhető
Cikkszám: LUC-08109/01/31
3.395 Ft
Rendelhető

EGLO mennyezeti lámpa bármely lakberendezési stílushoz

Fontosnak tartja, hogy otthona minden tekintetben kényelmét szolgálja? Szeretné, ha az otthon töltött időt igényes környezetben tölthetné? Sokan kizárólag a bútorok helyes megválasztására figyelnek oda, pedig a lényeg sokszor éppen a részletekben rejlik. Nem mindegy, milyen kiegészítőket, lakástextíliákat helyezünk el a lakásban, mint ahogyan a világításra is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Alapvetően elmondhatjuk, hogy napjainkban a lámpák egészen más szerepet töltenek be, mint egykoron. A konkrét funkcionáláson túl az esztétikus megjelenés sem elhanyagolható, s e területen az EGLO mennyezeti lámpa már számtalanszor bizonyított. Bármely évszakban adódhatnak olyan időszakok, amikor szükségessé válik a belső fényviszonyok megteremtése érdekében a lámpák, csillárok használata.

Erre a késő ősztől induló hónapokban még inkább szükség lehet, hiszen nem ritka, hogy már délután négykor sötét van a lakásban. Az EGLO mennyezeti lámpa az egész helyiséget fénybe borítja, így nincs is szükség kiegészítő világítás használatára. Ez persze nem azt jelenti, hogy feleslegesek lennének a hangulatvilágítás terén használatos darabok. Ma már az állólámpák, olvasólámpák, falikarok és a süllyesztett világítás is az otthonok szerves részét képezik. Nem véletlen, hogy minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk a webáruházunk kínálatában. Az EGLO mennyezeti lámpa családjában mindenki megtalálhatja az ízlésének, pénztárcájának és a lakberendezési irányzatnak megfelelő darabokat.

Keresés