Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Nowodvorski

Nowodvorski

A NOWODVORSKi lámpagyártó, egy méltán elismert manufaktúra. Lámpái nem csak dekoratívak, de kifejezetten olcsóak is, melynek köszönhetően az egyik legkedveltebb lámpagyártó a vásárlóink körében.

A Technolux cég 1994-ben családi vállalkozásként indult. Mára erős, stabil lámpagyártóvá nőtte ki magát, amely jelenleg 150 fős létszámmal büszkélkedhet. 2005-ben költöztek új, jól felszerelt telephelyükre, ahol 4000 m2-en kapott helyet a gyártás, a raktározás, az adminisztráció és az új bemutatócsarnok. 2011-ben a gyár nevet váltott, azóta Nowodvorski néven forgalmazza lámpáit.

A Nowodvorski gyár mintegy 1500 darab lámpát és kelléket gyárt és értékesít nap mint nap. Termékeik több mint felét külföldre exportálják, partnerei megtalálhatóak Magyarországon, Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Norvégiában, Litvániában, Romániában, Szlovákiában stb. Lámpakínálatukat az aktuális igényekhez igazítják, magas minőséggel, arányos árakkal és különleges lámpa formatervezéssel.

 Nowodvorski a  lakások és középületek belső és külső tereinek megvilágítására alkalmas dekoratív világítástechnikai termékek gyártója.

Rendezés:

Keresés