Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Lámpák egy életre....

A Kolarz lámpa gyártó semmi mással össze nem hasonlítható termékei, azonnal szembe tűnnek.

Kolarz Nonna lámpacsalád

A Nonna lámpacsalád időtálló formáival, ma is nagy kedvenc.

Ilyen az, amikor beépítik a lámpáinkat I.

Kis túlzással, azt mondhatjuk, olyanok a lámpáink, mint a gyermekeink. Amikor elviszik őket tőlünk, izgulunk, milyen helyre kerülnek hogy illeszkednek be új környezetükbe, hogy bánnak velük új tulajdonosaik.

 
Hatalmas és Egy igazán elegáns és hatalmas lámpa, mely nappalijában szolidan elegáns, mégis különleges! Az Emily pont az a lámpa, amire önnek szüksége van!
Lucide – A varázslatos Belga lámpák világa

Itt az ideje, hogy megismerjen egy remek manufaktúrát, a LUCIDE lámpagyártót. A ma már dinamikusan fejlődő nagyvállalat egy családi vállalkozásból nőtte ki magát.

Aki Tiffany-lámpát vásárol, duplán jól jár. Aki Tiffany-lámpát vásárol, duplán jól jár. Egyrészt, mert lámpája este gyönyörű fénybe öltözteti a szobát, másrészt, mert nappal igazi éke a lakásnak.
CSILLÁR – A nappali dísze A csillár a nappali ékköve. A helyiség egyik központi szereplője, mely a megvilágításban és megjelenésében nagyban hozzá járul a nappali hangulatához.
ASZTALI LÁMPA – Válasszunk okosan! Az asztali lámpa kiválasztása és elhelyezése sokkal összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk.
LED fényforrásokról egyszerűen, érthetően

Szeretnénk, ha jobban megismerné a LED fényforrásokat mielőtt választ, ezért készült el ez a blog-unk is.

Keresés