Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A lámpák kiválasztás nem egyszerű feladat!

A lámpák kiválasztás nem egyszerű feladat!

Órákat tölthetünk webáruházakban, a lámpákat fürkészve, találgathatjuk, ez vagy az lesz a megfelelő.

Sokszor belefáradunk/elveszünk a több ezer lámpa között, mégsem jutunk eredményre, bár tetszik néhány szép darab, de mégis bizonytalankodunk, hogy elegendő lesz-e a fénye, milyen a színhőmérséklete? Van-a nagyobb vagy kisebb, van-e a lámpacsaládnak több tagja?

Kapható-e egyéb színekben?

A kérdések szinte végtelenek, ám ekkor jön jól néhány segítőkész tanácsadó, akikkel közösen kellő körültekintéssel, és elegendő idő ráfordításával kiválaszthatjuk a helyiségenként megfelelő lámpát és fényforrást.

Most kezdődő sorozatunkban lépésről lépésre mutatjuk be a lámpa vásárlás folyamatát a kiválasztástól a felszerelésig.

Ha úgy érezzük, elég lámpát láttunk a webáruházakban, és még alig jutottunk közelebb a megoldáshoz, válasszunk ki egy számunkra színpatikus szaküzletet.

Tájékozódjunk a weboldalon felelhető információk alapján a nyitva tartásról, a fizetési lehetőségekről, valamint általában azt is jelzik a weboldalak, hogy rendelkeznek-e saját üzlettel/bemutató teremmel, és információt szerezhetünk arról is, hogy mely lámpák tekinthetők meg a kiválasztott kereskedőnél.

Ha van néhány számunkra tetszetős darab jegyezzük fel  a lámpa cikkszámát, vagy a fantázia nevét, ezzel később még nagyon sok feleslegesen eltöltött időt spórolhatunk meg.

A következő részben szót ejtünk arról,mivel, hogyan is érdemes felkészülni mielőtt felkeresünk egy lámpaboltot.

Keresés